ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ψάχνετε ένα κατάλληλο και οικονομικό τόπο διαμονής; Θέλετε να έχετε όση ζέστη θέλετε στο κάθε δωμάτιο χωρίς να σας απασχολεί το κόστος; Θέλετε να μην χάνετε τον χρόνο σας με τους λογαριασμούς αλλά να τον αφιερώνετε στις υπόλοιπες δραστηριότητες σας;

Εάν ναι, τότε σας προτείνουμε να κατοικήσετε στο διαμέρισμα μας, που διαθέτει αυτόνομη θέρμανση ανά δωμάτιο, και έχουμε όλους τους λογαριασμούς πληρωμένους ώστε πρακτικά να έχετε άριστες συνθήκες διαβίωσης. Η πρόσβαση στο κέντρο γίνεται πολύ εύκολα με τα πόδια σε 15 λεπτά και με πυκνά δρομολόγια λεωφορείων (κάθε 8 λεπτά*).

Είμαστε σίγουροι ότι η κατοίκηση στο διαμέρισμα αυτό θα σας αφήσει ικανοποιημένους.

Καλή διαμονή.

Οι ιδιοκτήτες
Βαγγέλης Σκαρμούτσος και Πολυξένη Κωστάρα

Λεπτομέρειες - Χαρακτηριστικά

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 74 τ.μ., στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης (Θεσσαλονίκη), στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σερεντζίου 11, με τρία δωμάτια, κουζίνα, WC, ανακαινισμένο το 2013.

Το διαμέρισμα διαθέτει θωρακισμένη εξώπορτα, θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, αυτόνομη θέρμανση ανά δωμάτιο με θερμοπομπούς, κλιματιστικό, δίφυλλη εντοιχισμένη ντουλάπα, εντοιχισμένη βιβλιοθήκη στο Δ2, δύο κρεβατοπολυθρόνες και ηλεκτρική κουζίνα.

Η πολυκατοικία έχει υπερυψωμένο ισόγειο και ελάχιστα κοινόχρηστα μιας και δεν διαθέτει ανελκυστήρα.

Διαθεσιμότητα: λήξη τρέχουσας μίσθωσης αόριστη

Μηνιαίο μίσθωμα: -

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: ηλεκτρισμός, θέρμανση, κλιματισμός, ύδρευση.

Διαρύθμιση χώρων: Η κουζίνα έχει μικρό μπαλκονάκι προς τον ακάλυπτο χώρο. Το πρώτο δωμάτιο έχει ένα παράθυρο προς τον ακάλυπτο χώρο. Τα άλλα δύο δωμάτια έχουν πρόσβαση στο μπροστινό νότιο μπαλκόνι. (κάτοψη).

Δείτε και τις Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις

κάτοψη του διαμερίσματος Κάτοψη
εικονίδιο σύνδεσμος προς τις φωτογραφίες Περισσότερες φωτογραφίες
εικονίδιο σύνδεσμος προς σφαιρικές εικόνες Σφαιρικό πανόραμα

*Αναχωρήσεις γραμμής 27

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email ή τηλεφωνήστε στο 6978753004

Τελευταία ενημέρωση: 26/2/2020

valid html 5 icon